domingo, 8 de enero de 2017

Teatro: You say tomato de Joan Yago con Anna Moliner i Joan negrié


A partir del 16 de novembre arriba a la Sala 2 del Club Capitol YOU SAY TOMATO, la darrera comèdia de la Sala Trono. Una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l'art en el món en què vivim i tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves i de tenir tota la vida per endavant.
Sinopsi
I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables  vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son, hem deixat de fer viatges; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té resa veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement. Per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem estar.
En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.
Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.
Amb referents al cap com Ay! Carmela de José Sanchís Sinisterra, El viaje a ninguna parte de Fernando Fernan Gómez o Minetti de Thomas Bernhard, volem que You Say Tomato sigui  una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en que vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves, deixem de tenir tota la vida per davant i ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins als darrers dies. És això el que volíem?

Horaris: dimecres a divendres, 20 h / dissabte, 17.30 h i 20 h / diumenge 17.30 h Preu: de 18 a 23€ 

No hay comentarios: